Vampyr?

Nu är det typ tre veckor kvar innan skolan börjar. Jag har fortfarande inte börjat med min praktikrapport. Vad är det för fel på mig? Har haft hur lång tid som helst på mig ju.
Får ingenting gjort, sover hur länge som helst på morgonen och är sen helt död. Känner mig som en vampyr som inte tål solljus.

Vart är min energi?



Myskväll hos Stina

I går var det myskväll hos Stina. Jag blev bortskämd med: middag, kaffe, hemmagjorda syltkakor och spel :)
Hihi så trevligt vi hade det på hennes balkong.

Mer myskvällar säger jag!

Grekles nån?

Ett annat användbart ord är: Grekles. Som en kär vän från Småland yttrade. Har ingen aning om vad det betyder, men det passar in lite här och där .

Den här Smålänningen är som hon själv säger "snäll men annorlunda" och vi som känner henne kan ju inget annat än hålla med :)

Mer nallebjörnar åt folket!


Ett citat som en kär vän sa till mig:

"öl är som en nallebjörn som man kan krama när man är ledsen och förvirrad"
K. Räihä

Saw

Idag kommer Saw på tv. Kanske inte läskigaste filmen jag har sett. Men tillräckligt läskig för att jag inte ska våga se den själv, aaaa

källa: film.nu

Kyckling och folköl

Igår var ju Stina här då, vi åt kycklinggryta och ris, så gott :). Och drack folköl till, hihi. So nice ;)

Tack för sällskapet Stina :)


Lena, jag lider verkligen med dig! Fy för UVI, stackare. Tänker på dig och hoppas du blir frisk snart. Vi får ta den där ölen nån dag :). Kram!

Liseberg

Igår var jag och Stina på Liseberg (igen) och dansade. Jag dansade mest med David, och det är bra, för han kan dansa :). Tappade bort min Stina en sväng (fast hon var på dansgolvet nästan hela tiden och det var jag med?). Men tillslut så hittade vi varandra igen. Tur var det för Stina hade fika med sig :). Så då blev Annika glad! :)

Måndagar är de bästa dagarna att dansa på Liseberg, de andra dagarna är inte bra för mitt självförtroende ...

Idag har Hanna varit här och fotat lägenheten, så snart händer det grejer :).

Snart kommer Stina, då ska vi äta middag :), gott.

Hej så länge

Vi firada mamma och pappa

Mamma och pappa har fyllt 60 (eller pappa fyller snart då). De ville såklart inte fira det med någon stor fest, så vi åt på Jensens i Borås. ...





... men de kunde inte hindra oss från att bjuda dit massa andra folk :)
Fick träffa kusin Dan, som jag aldrig sett innan, så kul!


















Winnerbäck

I fredags var Winnerbäck i stan :). Stina och jag var ju där, så klart! Så jäkla bra det var, jisses. En favoriterna var ju då Om du lämna mig nu, Miss Li är också jäkligt bra. Fick rysningar i hela kroppen när de sjung den.  Så bra :)

Längtar redan tills nästa gång jag får se han :)


Öronproppar är bra (om man vet vart man ska ha dem då ;))





Mycket folk var de!



Liseberg

I lördags vad ju Stina och jag på Liseberg då, som ni kanske redan läst på hennes blogg :). Men för de som inte läst då. Så först var vi på Liserberg tills de stängde. Vi hittade en (eller rättare sagt han hittade oss) väldigt pratglad kille som är på Liseberg typ jämt.  Han pratade en väldans massa, jisses. Och han påpekade säkert fem gånger att han hade flickvän....  Han kanske trodde att vi flörtade med honom.  Kan i och för sig förstå det, ni ska se Stina in action ;).
Han och hans kompis följde med oss till avenyn där vi mötte upp Börje och Jeppe! Typ 100 år sedan jag såg Jeppe :). Han var full och glad, hihi. Han sa massa roliga saker under kvällen men en av de roligaste var nog när han sa till Stina
    - Jag vet vad du heter men jag har aldrig förstått varför ....
Öhh oki :)
Vi stod väl utanför Hard rock en timme typ innan vi kom fram till att vi inte skulle gå in där. Vi gick vidare och hamnade till slut på O´lereys i alla fall. Och avslutade kvällen med en öl. Eller innan kvällen var slut hann vi träffa vår pratglade lisebergsvän igen och snyggingen från danskursen.

Säger bara det, det blir alltid galet när Stina och jag ska hitta på nått...

Såg förresten Narnia - Prins Caspian igår, riktigt bra var den!

Källa: www.sf.se

Johanna 25!

Johanna har ju fyllt 25! Och jag hade turen att vara i Stockholm just då :)
Tack Jonk för en superkul fest! Vi spelad brännboll och drack massa alkohol. Jag var lagom bakis dagen efter kan jag säga, uj uj...















Jo men så Cypern då ...

... helt underbart :)
Sol, bad och billiga paraplydrinkar. Kan det bli bättre? :)

Vi kom fram ganska sent på fredagskvällen och firade med en öl, såklart :). Vi hamnade på ett fint lägenhetshotell. Så gött att ha ett eget litet kök, bra med kyl så man kan få kalla öl :).

Lite bilder då ...

Pool!!!







En av alla paraplydrinkar vi fick i oss :)





en till ...





Efter en kväll i Figtree bay hade vi lite kul på vägen hem ...











En konstig tavla??




En av kvällarna stannade vi kvar på hotellet, åt massa god mat och fick se på lite inhemsk dans. Så här duktig var han, så proffsigt ut, tills han tappade alla glasen i golvet..... Men jag tyckte han vad duktig ändå :)


RSS 2.0