Winnerbäck

108483-252

Nu har Stina och Annika köpt biljetter till Winnerbäck!
Snart gör Pytti det med har jag en känsla av :)
Och kanske Tess
Och kanske Nellan och Stoffe?
Och kanske nån mer ... ?Möllan ...

I lördags var jag i Danmark. Resan började inte så bra då jag fick kramp i magen. Och hade det typ halva resan. Men jag fick några goda tips av Kristines kompis: drick öl! Och det gjorde jag.....
Magvärken gick tillslut över och jag fortsatte dricka öl, Krister hängde på med :).
Det var gott med öl och magen mådde bättre. Min syster påminnde mig snällt om jag faktiskt skulle bugga på kvällen. Bugg och öl är ingen bra kombination - det visste ju jag med innerst inne.

Det blev Möllan med tillslut. Efter att ha sprungit runt i hela Mölndal typ, och letat efter nånstans att äta. Så hittade Stina och jag tillslut en pizzeria och fick i oss lite mat. Sedan begav vi oss till Möllan.
Min erfarenhet av Möllan kunde väl varit bättre. Det börjar redan när vi kommer in (medelåldern där inne var typ 80+). En man kommer fram till oss och "skojar" haha har ni leg, det är faktiskt 18 här. Ha ha!!!
Kvällen fortstätter sedan med att jag blir knockad i huvudet, två gånger av någons armbåge. Aj!!
Sedan blir jag utskälld av en man för att jag hostar. Han tyckte det var dags för mig att åka hem då. Jag skulle ju inte sitta där och smitta ner alla andra tyckte han. När Stina sedan kommer så reser han på sig och säger:
- du vill väl sitta här brevid din sjuka kompis?
- nä det är lugnt, säger hon.
- sätt dig ner för fan! Så kan ni sitt här och hosta och tugga tuggumi! Säger han då.
Snäll som Stina är så sätter hon sig ju ner, finns inget att säga emot där....

ja, ja.... det blir väl så ibland. men annars var det kul.

Tjoho

Veckorna bara flyger iväg. Det är kul med praktik! :)
Nu börjar man komma in i det och har lite egna kunder, hihi.

Igår var en helt galen dag, alla var sjuka utan jag och en till. Så mycket att göra. Blev inte ens tid för lunch. Men idag var alla tillbaka igen och allt var som vanligt.

På lördag ska jag åka Danmarksbåten med syster och pysen. De ska dansa massa konstiga danser och jag ska hänga i baren ;)

Ha det gött!

En veckas praktik

Nu har det gått lite mer än en vecka på praktiken. Man har väl kommit in lite grann i det så, men känner sig som en total  nybörjare, uj uj uj.

Men, de är snälla i alla fall, och dricker öl på jobbet på fredagar. Passar mig precis :D

På fredag är det after work med klassen, öl på praktikplatsen och öl och middag med Elin. Uj, uj, uj hur ska jag hinna med all öl?

Det kostar att ligga på topp :)

Praktik

På måndag börjar praktiken, lite läskigt så. Nu ska man ju kunna allt:). Hjälp!

Sen är det sommarlov, så det dröjer ett tag innan man får se hela klassen igen. Men det lär väl bli en after work eller två, om jag känner dem rätt :)

Men nu är det helg! Gött!!

RSS 2.0