Robbie

I lördags var det en kanondag. Inte nog med att jag äntligen fick se Robbie Williams, dessutom var Therese och hennes pappa här. En sån superfin helg. Perfekt väder till och med :).
 
 
 

Lördag!

Solen skiner och idag är det dags. Dags för Robbie Williams. Jäklar vad jag har längtat. Dessutom kommer bästa Therese hit. Ska bli supernajs!

Gyllene Tider

I fredags var jag på Gyllene Tider på Ullevi. Så himla fint. En av de bästa konserterna. Sådan fin stämning. Man kan ju alla deras låtar. De spelade bara typ två nya. Bästa av allt var ju sista låten När alla vännerna gått hem och Marie Fredriksson kommer ut och sjunger sista versen. Får gåshud bara jag tänker på det. Så fint! Det kan jag leva på länge.
Och på lördag är det dags för Ullevi igen. Denna gången Robin Williams, ska bli så häftigt. Har drömt om att se honom hur länge som helst. Dessutom kommer Tessan och hennes pappa upp. Kommer bli en fin helg!

Igår fikade jag med en fin vän, som jag träffar på tok för sällan. Han får mig alltid att må bra och känna mig speciell.
Fint med sådan vänner.
 
 

Tre veckor kvar

Idag är det soool! Så gött. Och imorgon är det Gyllene Tider. Ska bli så himla kul att se. Och om tre veckor är det semester. Jag har sen semester i år, precis som alla andra år. Hoppas värmen håller i sig. Har massa roliga saker planerade till semestern. Först Alicante. Kommer bli grymt :)

Ullard och dop

I helgen var jag ledig, då blev det ett besök till Ullared på lördagen och dop i söndags. Dopet var i Härryda kyrka, så jag passade på att hälsa på mormor och morfar. Inte ofta jag är där, men det kändes bra att få tittat till graven. Passade även på att gå till Thomas grav och kolla. Helt ofattbart att det redan har gått över ett år. 

Jobb

Har jobbat tre kvällar i rad nu. Det har varit supermycket eftersom det är Partille Cup och Metall town. Så när jag slutade var jag jättetrött.
Men när jag kom ut på Avenyn möts jag först av en Van (skriver man så?) fullt med folk och med Kung i baren på högsta volum, och en kille hängades ut ur fönstret med en öl i handen. Sen går jag förbi Hard Rock, där ett liveband spelar Thunder jättehögt så det hörs ut på hela Avenyn. Gissa om jag blev sugen på att gå in och dricka öl :).
Konstigt det där, hur trött man än är, blir man ändå sugen på öl :)
 
Nu ska jag i alla fall lägga mig. Katten är trött och vill sova. Och imorgon bär det av till Ullarden, då måste man vara pigg :)
 
 

Träning

Måste komma igång med träning.
Vad ska man träna?
Vart ska man träna?
Jag har en tendens att vara duktig i början, men sen hittar jag alla möjliga ursäkter för att inte träna.
Det har ju öppnat ett gym precis där jag bor nu, kanske värt att testa?
 
 
 

Jobbkväll

Har jobbat kväll. Och nu är det ju Partillecup. SUCK! Norrmän överallt. ALLA ska handla i snabbkassan, även fast de inte har någon aning om hur man gör. Idag har det varit mycket, så idag är jag trött. 
Tur man har en fin och mysig katt att gosa med när man kommer hem :)
<3 Zimba.
 
 

Uttråkad

 Har varit lediga igår och idag. Katten och jag är lite uttråkad på grund av tråkigt väder. Men det kommer väl säkert bli fint väder när jag ska jobba imorgon :).
C har beredskap så han bara pratar i telefon hela tiden, så han har man ju ingen glädje av.
 
Kanske bra tillfälle att ta tag i träningen :)
 
 

Palladium

Äntligen nya sommarskor. Mina första röda skor. Ska vårda dem ömt.
Visst är de fina? :)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0