Bowling

Idag har jag varit på bowlingkurs. Det var kanonkul. Så många saker man ska tänka på bara för att bowla liksom. Galet men kul :)
Bowlingkurs kanske får bli mitt nya söndagsnöje :)

- Man måste lära sig stegen innan man kan dansa, sa bowlingläraren när han skulle förklara hur viktigt det var med grunderna i bowling :)


Ledig!

Idag är jag ledig för första gången på 8 dagar. Känns grymt skönt! Så underbart med helg. Synd bara att det spöregnar, men man kan ju inte få allt :)

Idag blir det lugnt (tror jag :)). Imorgon blir det party paryt, får ju passa på när man väl är ledig :)

Sänder en tanke till min stackars Stina som har brutit foten! Det blir ingen dans för henne på ett tag nu. Tänker på dig vännen!

Ha en bra helg!
Tjo!

Jobb, jobb

Här var det dött, skämms på mig!

Vad händer då? Jo jag jobbar mest hela tiden, hinner inte med så mycket annat. Knappt så jag hinner dansa ju. Men nu är jag i alla fall anmäld till en danskurs som innehåller bugg, vals och foxtrot. Det ni :)

Trodde att när skolan hade slutat att jag skulle få mer tid över till att träffa släkt och vänner, men icke. Fattar inte var all tid tar vägen?

Nä, nu måste jag sova för att orka med jobbdag nummer 7, fick till och med jobba över idag, hur klarade de sig innan jag började?

Natti, natti.

RSS 2.0