Trolleri

Kan inte nån komma hit och trolla i ordning min lägenhet? Nu är den bara halv-i ordning. Och jag har varken pengar eller tid att fixa den.

Finns det någon trollformel tro?

Troll troll

En tokig men rolig helg

I fredags var Stina och jag på Cosmopol. Scotts spelade :D, jisses vad han är fin den där Henrik .... suck....
Och oj vad mycket folk det var där, alla kom inte ens in, utan fick snällt vända hem igen efter en timme köandes. Som tur var så hade Stina och jag lite koll då så vi var där typ en halvtimma innan de skulle börja spela. Och med vipkortet i högsta högg var det bara att glida förbi kön :).

Har nog aldrig sett så mycket folk på dansgolvet. Helt galet vad fullt det var. Men en hel del dansande blev det ändå.

Efter de slutat spela vid typ två så blev det ett besök på stammis-nattcaféet och som vanligt så missade vi sista nattbussen och första morgonbussen så vid typ halvsju var jag hemma igen, trött som en gnu och ont i fötterna hade jag. Men så kul kvällen hade varit :)


Idag drog Stina med mig på prova-på Linedance, jisses vad kul det var. Inte så svårt som jag hade förväntat mig, mest lite lagom, typ hålla koll på fötterna och att man inte dansade in i någon av de andra.

Efter dansen blev det en cheesburgare på McDonalds, mums. Precis som i somras :)

Nu längtar jag till sommaren och att Liseberg ska öppna så man kan gå dit och dansa hela helgen lång :)

En kanonrolig men tokig helg!

Lite uppdatering

Ja, här är allt sig likt. Förutom att jag nu har en soffa :). Det börjar mer och mer likna ett hem här, tro det eller ej. Praktiken är jättekul, vill inte alls börja skolan igen. Tur att det är långt kvar på praktiken och inte så långt kvar i skolan. Ska bli sååååå skönt att ta examen.
Bara hoppas man får jobb sen, annars blir det Coop igen ...

Ja, nee annars har det inte hänt så mycket.

Längtar så till schlagerhelgen, det ska bli så himla kul att träffa mina kära vänner :) Saknar er!

Hej så länge

Idag

Idag har jag haft massa fint besök.
Först kom mamma, pappa och farbror Christer. De hjälpte mig att bära ut sängen i vardagsrummet (som numera är sovrummet då? eller?). Så får det stora fd sovrummet bli vardagsrum. Det kommer bli kanonbra.
De hade med sig fika och kaffe. Mums :)

Sedan kom Hanna på besök, det var jättemysigt :). Vi köpte kinamat och snackade massor. Det var himla trevligt. Det var ju ett tag sen vi sågs. Hoppas vi ses oftare sen när vi nästan blir grannar :)

Hej hopp

RSS 2.0