Jul

Julen var fin, det var jobb och sen hem och fira med familjen. På juldagen blev det dans på kvällen i Borås, med Stina. Det var kul :). En aning svårt att köra dit, is och jäkelskap men när vi väl kom dit så var det ju helt klart värt det :). Även om det tog typ dubbel så lång tid att köra ...

Idag har det blivit dans igen på Svenska Mässan, det var ganska mycket folk och jag var hyffsat trött efter att ha jobbat hela dagen, men det var kul att träffa alla danskompisar igen.

Nu blir det sängen, natti

Hej hopp

Hanna skällde på mig för att jag aldrig bloggar, så då får jag väl göra det :)

Nu är det mest jobb, jobb och jobb. Hinner inte med så mycket annat.
Men jag lever och mår bra.

Förra helgen var sjukt trevlig. Då var jag i Eskilstuna och firade Mike som fyllde år. Alltid lika kul att åka dit och träffa fina vänner :). Jag lyckades dock förstöra hans nya fina "långhåriga" matta, genom att spilla stearin på den. Fick mig även en dos stearin på hela min arm och på en annan kompis byxor och sockar. Hmm men annars var det en lyckad fest :).

Sen när jag kom hem så välkomnade Zimba mig med att riva mig på ögat. Så då blev det en tur till vårdcentralen, efter att jag hade jobbat. Jättekul att jobba med tre rivmärken på näsan och ett blått öga.... På vårdcentralen fick man ju som vanligt vänta ett tag med, en siså där tre och en halv timma. Så vid tre på natten var jag hemma igen och sen upp och jobba tidigt. Härligt.

Nä nu måste jag sova om jag ska orka jobba imorgon.
Sov gott!

RSS 2.0