Sörtorpa

Sörtorpa-festen var kanon.
Alltid kul med fester på landet :)
Många man inte sett på ett tag och kanonkul att få höra livebandet Blame :)
Hoppas det blir snart igen.

Jag har inte lyckats få över mina bilder till datorn än men här kommer i alla fall ett bildbevis på att det var bugg på festen :)
Haha, det var riktigt kul. :)

Lördag snart?

Idag har det hänt. Hanna och jag har varit i väg och tränat. :)
Jag är så stolt, vad bra vi är :).

Och det här är bara början, nu ska det bli andra bullar. Inga ursäkter längre. Träna ska jag. Tur att jag har Hanna som drar med mig :)

Heja oss.

På fredag blir det aw med jobbet. Det ska bli kul, men det får inte bli för kul för jag ska jobba tidig lördag, hua, det kostar att ligga på topp :).
Sen är det fest på kvällen och inte vart som helst, utan i självaste Sörtorpa. Det var år och dar sen jag var där sist. Ska bli så hilmla kul! Jag längtar.

Hej lördag


Träning

Nu har Hanna och jag köpt träningskort nu jäklar ska vi börja träna, så är det bara! Nu får vi tjata på varandra så det verkligen blir av. Det är så bra ju :)
Det kanske kan bli ett bra år trotts allt :)

Nu ska jag dra till jobbet och imorgon är jag ledig :)

Ha det gött!

En kall måndag

Fasen, jag är snorig och förkyld. Och med en kurrandes katt på magen känns det sådär att ge sig ut i kylan och gå till jobbet. Men men, det kostar ju att ligga på topp :)

Och nu jäklar ska det bli träning med. Har haft den tanken innan med, men nu har jag en Hanna som ska dra med mig när min motivation brister. Visst är det fint :)

Ny igen

Nä det var ingen bra design den sista, så det får bli ny igen.
Nu väntar jag med att 2010 ska bjuda på nått bra.

Nu tänkte jag ge mig ut i kylan och byta min nyårsklänning (som gick sönder när jag tog på mig den, så det blev ingen ny fin klänning på nyår för min del) så irritrande!

Nä nu blir det stan och fika.

2010

Nytt år och nya förhoppningar. Jag hoppas verkligen att 2010 blir bättre än 2009. Jag behöver det. Ok?

RSS 2.0