I skogen

Nu är jag i skogen, det vill säga hemma hos mina föräldrar. Kom hit igår och har hunnit med att hälsa på Anna, Kalle, Moa och alla djuren. Nya katten Thea är ju bara för söt. Jisses :). Vill ha en kattunge :D. Undra vad Zimba skulle säga om det?

Idag har jag varit och rotat fram lite saker som jag har förvarat hos syster. Så nu har jag lite mer hushållssaker. Det är ju alltid bra.

Ikväll kommer Anna och Tess. Ska bli så himla kul att se dem. Det var alldeles för längesen sist. Ikväll blir det ut och äta och imorgon bokmässan :). Sweet!

Nu väntar jag på maten ska bli färdigt. Alltid lika lyxigt att få mamma-lagad mat :D.

Ha en fin helg, det tänker jag ha i alla fall :)


9 dagar och en rånare

Nu har jag jobbat nio dagar i rad. Och förra veckan blev det då 52 timmar istället för mina 20 som jag skulle haft.

Och dessa härliga arbetsdagar avslutas med ett snatteri. Och eftersom personen är så våldsam och slåss och sparkas blir det rån i stället för snatteri.

Jepp, precis vad jag behövde.

jobb, jobb och jobb

Hej, jag vill bara säga att jag lever.
Men jag jobbar som en galning. Hur många som helst som är sjuka på jobbet.
Jobbar nio dagar i rad med start i måndags, mina 20 timmar blev 52 i stället. Puh!

Annars är allt bara fint. Nu är jag nästan bara i kiosken, med post och allt vad det är. Mycket nytt att lära sig, jisses. Men det är kul att lära sig nya saker. :)

Får hoppas att det hinns med lite dans i helgen och inte bara jobb!

Ha det gött!

Bugg/foxtrot/vals

Idag var första gången på kursen bugg/foxtrot/vals. Första delen av lektionen fick vi lära oss fox. Man ska vara rak i ryggen, jepp.
Sen när vi skulle lära oss bugg så var det helt plötsligt så att höger fot skulle fram och inte bak. Det har ju alltid varit första steget bak innan. Hjälp! Nu får man tänka om minsann.

Jag trodde att jag, Martin och Simon skulle var bland de yngsta men icke. Det var snarare tvärtom. Det var en karl som var över 40, resten var i min ålder eller yngre. Me like :)

Det var verkligen kanonkul att dansa idag. Det var lite skillnad från den tidigare danskursen som jag gick på Digg :). Jämna par (utan "extra gubbar") och med en medelålder på 25 :).

Längtar till nästa onsdag :)

RSS 2.0