Snart slut på praktiken

Nu är det bara två veckor kvar på praktiken! Vart tog de andra åtta veckorna vägen?? Det känns jättetråkigt att det snart är slut. Har ingen lust alls att gå tillbaka till skolan efter sommaren.... puh

Saknar alla mina söta vänner i Malmö, Stockholm, Eskilstuna och vart ni nu befinner er.

Snart är det helg, helg är bra, tror jag...

.......

ibland är det inge kul.

ibland är nu

skit

Söndag

Nu är det söndag, igen. Veckorna bara rusar iväg. Det är har nog varit den lugnaste helgen jag kan minnas. Förutom att jobba i lördags så har jag inte gjort ett dugg. Bara sutttit hemma och dinglat med benen (som pappa skulle sagt). Lite väl lugnt för min del, men det kan väl vara bra ibland det med.

Nu är det bara fyra veckor kvar på praktiken. Jisses vad fort tiden går. Tråkigt att det är slut snart. På tisdag är det avslutning för tvåorna, då ska vi vara i slottskogen, hoppas det är fint väder! På fredag blir det after work med klassen, det ska bli kul. Har inte sett dem sen praktiken började, förutom de jag äter lunch med ibland då. Det ska bli himla kul i alla fall. Sen är det ju morsdag på söndag med, då blir det upp till landet och fira mamsen :). Har nog inte varit där sedan påskas, skämms på mig.

Nu är det sovdags, Zimba har lagt sig för länge sen.

natti, natti

Coop

Idag har jag jobbat på Coop i Mölnlycke för första gången på typ ett halvår. Snacka om att känna sig som en praktikant. Uj Uj Uj. Blev dessutom "lovad" att det skulle vara lugnt, för de flesta skulle handla igår. Jo tack ja. Det var allt annat än lugnt kan jag ju säga.
Blev dessutom utskälld av kunderna för att vi har ett sådant "idiotiskt" system för cigaretter och snus. Där man måsta ta en lapp, betala i kassan och sedan hämta ut det i en automat. Det vill säga sådant som de flesta andra affärer har!
Kundernar kan absolut inte förstå varför vi har det så korkat.
Vi har ju det bara för att göra det besvärligare för kunderna, inte för att det är säkrare mot stölder och så, Eller?
Men ja ja skäll på mig bara, det hjälper ju säkert.

Men ska jobba nästa helg med, hoppas det går bättre då :)

Nu ska jag ut i solen och äta fondue med Stina, Mums!

RSS 2.0